Provokatőr 'zine

A Provokatőr egy beskatulyázhatatlan per-art-izé 'zine, vagy "salátazine".
visit


 PROVOKATŐR #5

2011-július.
Egy fergeteges vicclap a garantált szórakozás nevében! Van itt minden, mi szem- szájnak ingere: karikatúrák, képregények, viccek, poénok! 
Paraméterek: A6, 20 oldal.
Elfogyott.

PROVOKATŐR #4


2011-tavasz.
Mini, hazafias kiadás, a csodálatos magyar nyelvről, a nemzeti lobogó színeiben nyomtatva!
Paraméterek: A7 (?), 20 oldal.
Elfogyott.


PROVOKATŐR #3


2011-február.
Ez a szám tulajdonképpen egy artzine, kizárólag képeket tartalmaz, melyek egy kiállítás főszereplői voltak a miskolci Renegát Klubgalériában (www.revolucio.eoldal.hu). A benne található szarkasztikus cut and paste montázsok, illetve grafikák főként a fogyasztói társadalom és a konzumidiotizmus felett mondanak ítéletet.
Paraméterek: A5, 28 oldal.
Ára: 300,-PROVÓCIÓ (Provokatőr/ Revolúció split)


2010-május.
Megosztott, eredetileg promóciós céllal létrehozott közös kiadvány a Revolúció fanzinnel. A Revolúcó oldalakon a 'zine és a Renegát Projekt történetével ismerkedhetünk meg, míg a Provokatőr lapokon cikkeket, észosztásokat, verseket, rajzokat találhatunk teljesen koncepció nélkül.
 


PROVOKATŐR #1


2010-tavasz.
Salátazine mindenféle cikkekkel, észosztásokkal, össze-vissza témákkal: a Kádár-Rendszer megítélésének problémái, Antikárpátia, visszamaradott kábítószerkultúra, védegyletezés, Revolúció interjú, stb., plusz egy rakás rajz, kép, szépen összeollózva meg ragasztgatva.
Paraméterek: A5, 44 oldal.
Elfogyott.